bureau
projecten
adviezen
waterwonen

Hoe kan vorm gegeven worden aan het wonen en leven op de grens van water en land? Hoe kan wonen op het water en wonen op de wal geïntegreerd worden? Welke eisen zijn er te stellen aan een huis op een oever? Welke eisen zijn er te stellen aan een drijvend huis?

lees meer

table house

Onlangs is een nieuw huis op een riante kavel in een bos opgeleverd. Het concept is dat van een tafel in "betonlook". Daaronder bevindt zich het woongedeelte, wat aan de achterzijde doorloopt in de verdieping die op de tafel rust. Deze is uitgevoerd in wit stucwerk.

lees meer

woningen

Hoewel, ten gevolge van de door het bestemmingsplan voorgeschreven goothoogte en nokhoogte, een tamelijk traditioneel gebouwde villa, is toch, door een aantal elementen, een karakteristiek geheel ontstaan.

lees meer

onderaards wonen

Dit project verenigt de voordelen van bovengrondse en ondergrondse huizen. Zonder geheel onzichtbaar te worden en zonder nauwelijks iets van de buitenwereld te beleven heeft dit huis "onder de begane grond" profijt van de isolerende werking van de aarde. De vrijgekomen grond wordt gebruikt om het terrein te accidenteren.

lees meer

paviljoens

Voor een piramidaal paviljoen is als uitgangspunt voor de vorm een platonisch lichaam genomen. Om de zuiverheid te benadrukken wordt een decompositie van de piramide gemaakt. Deze decompositie is een niet horizontaal uit de piramide gesneden "plak", die overal even dik is.

lees meer

restaurants

Restaurant bij het Oosterdok in Amsterdam

Voor de locatie tussen de brug van de Piet Heinkade en de spoorbrug over de Oosterdoksdoorgang, is een restaurant ontworpen.

lees meer